Conocer gente, ligar, buscar pareja y chat gratis - mobifriends

Encuentros en Les pedritxes gratis y chatear gratis en mobifriends es muy fácil y divertido.

Chatear y encuentros con hombres y mujeres en Les pedritxes. Todo es gratis en mobifriends, con un atractivo diseño y muy buena usabilidad, a través de teléfonos móviles e Internet.

¡Entra a formar parte de una gran comunidad de hombres y mujeres que buscan chatear y encuentros gratis en Les pedritxes con gente como tú!

¿Quieres contactos gratis con hombres en Les pedritxes , y/o contactos gratis con mujeres en Les pedritxes?

Regístrate mobifriends es 100% gratis

  • Encuentros en Les pedritxes gratis

Xprat

Les pedritxes, Barcelona, España
Busco: mujeres
Para:conocer gente, buscar pareja, ligar, conocer amigos, encuentros, chatear

Sóc tímid i introvertit però amb un gran sentit de l'humor i per sobre de tot em considero una persona sincera. Hi ha gent que pensa que soc rebel, d'altres incomformista, d'altres un raro... simplement tinc les idees clares i intento fugir de totes aquelles coses que no m'agraden. Em perdo entre les pàgines d'un bon llibre, o caminant pel mig del bosc després d'haver plogut. M'encanten les converses interessants que no tenen límit en fer volar la ment fins a punts impensables. M'emociono amb la música feta amb passió....en definitiva, sóc un romàntic sense remei. M'agradaria trobar una persona com jo, que no se senti del tot bé vivint enmig d'aquesta societat tant materialista i amb ància de poder. Algú que simplement valori les petites coses de la vida.