Make friends in Aiguafreda for free

Making new friends in Aiguafreda for free on mobifriends is very easy and fun.

Chat, search and make friends. All for free at mobifriends, with an attractive design and great usability, on the Internet and mobile phones.

Join a big community of friends who are seeking making friends from Aiguafreda with people like you! Meet friends from Aiguafreda for free. Search and meet a friend from Aiguafreda or friend woman from Aiguafreda with the Chat, messages and mobis.

Do you want make friends in Aiguafreda , and/or make friends with women in Aiguafreda?

Sign up mobifriends is 100% free!

Make friends in Aiguafreda for free

Jordi

Aiguafreda, Barcelona, Spain
looking for: friends with women
To:meet people, dating, flirt for free, make friends for free, encounters, chat for free

Estic cercant persones amb valors i ganes de ser i fer feliç. Em definiria com jo, crec q el mes maco q tenim les persones és la nostra forma de ser, La nostra nostra personalitat ens dona la posi imitat de ser diferents en un moment q el q més és valora és ser com els altres Tinc cap i conseqüentment penso, si penso conseqüentment obro, i si obro conseqüentment l encerto, o no. Però, fer faig Apasionat d l art en general, de les persones autèntiques i de la belleça de les petites coses Admiro a les persones q s emocionen amb una canço i no s amaguen, fluix-ho de qui no condemna el q és injust per qcomodar-se al trivial M interesa més la solució q la culpa i els cinc propers minuts als cinc darrers anys No tinc cap ferida per sanar, ni soc escrivin’t això per oblidar res, ho faig per construir algo. Salut!’

Sabina223

Aiguafreda, Barcelona, Spain
looking for: friends
To:meet people, dating, flirt for free, make friends for free, chat for free

well, i am sabina..im 35 years old..i am single seeking for a serious relationship that will lead us to marriage..i want a caring kind man..

Davidsolsolet

Aiguafreda, Barcelona, Spain
looking for: friends with women
To:meet people, dating, make friends for free, encounters, chat for free

Doncs no sé que posar. Diuen que soc molt bona persona i que tinc un cor molt gran. (Així em va, jajaja) Intento fer molts viatges. Si els diners no arriben, faig excursions i prou. Que per aqui aprop també hi han llocs fantàstics. M´agrada la meva feina, de fet, vaig canviant sovint, peró em va bé pq conec molts llocs, gent i situacions "anti-rutinaries". Que busco? La meva llista es sencilla.... BONES PERSONES, amb energia positiva.