Make friends in Les pedritxes for free

Making new friends in Les pedritxes for free on mobifriends is very easy and fun.

Chat, search and make friends. All for free at mobifriends, with an attractive design and great usability, on the Internet and mobile phones.

Join a big community of friends who are seeking making friends from Les pedritxes with people like you! Meet friends from Les pedritxes for free. Search and meet a friend from Les pedritxes or friend woman from Les pedritxes with the Chat, messages and mobis.

Do you want make friends in Les pedritxes , and/or make friends with women in Les pedritxes?

Sign up mobifriends is 100% free!

Make friends in Les pedritxes for free

Xprat

Les pedritxes, Barcelona, Spain
looking for: friends with women
To:meet people, dating, flirt for free, make friends for free, encounters, chat for free

Sóc tímid i introvertit però amb un gran sentit de l'humor i per sobre de tot em considero una persona sincera. Hi ha gent que pensa que soc rebel, d'altres incomformista, d'altres un raro... simplement tinc les idees clares i intento fugir de totes aquelles coses que no m'agraden. Em perdo entre les pàgines d'un bon llibre, o caminant pel mig del bosc després d'haver plogut. M'encanten les converses interessants que no tenen límit en fer volar la ment fins a punts impensables. M'emociono amb la música feta amb passió....en definitiva, sóc un romàntic sense remei. M'agradaria trobar una persona com jo, que no se senti del tot bé vivint enmig d'aquesta societat tant materialista i amb ància de poder. Algú que simplement valori les petites coses de la vida.